Ecolife och natur

Alla våra produkter är noggrant utvalda och vårt material är av högsta kvalitet för att du ska kunna erbjudas utmärkt komfort. Vi finner att hållbarheten är viktig och vi strävar efter en grön planet. Vi använder bara växtvänliga material i våra bäddar och inga andra produkter, som t.ex. Därför kan vi säga att vi är ett veganistiskt märke. Vi använder ingen konst, kemisk och syntetisk tillägg i våra sängar. De naturliga materialen die wij o.a. för våra bäddar använder vi biologisk bambu, långvarig tillväxt av tvådse grenenhout, vlas, sisal av agaveplanta, biologisk bomull (60 %) och linne (40 %). tack vare de egenskaper av våra grundämnen kan vi producera utzonderlijk hållbara ämnen. Dörren har en naturlig ademande karaktär av vårt material och bäddar längre fris till. Vårt material är stentvättat för en äkta känsla. Varje meter från vårt material är unikt och med den största omsorgsutvecklingen.

Det tillverkas av kvalitetsprodukter, men naturliga fibrer är vårt vakområde. Sedan starten av Ecolife Beds använder vi plantaardige naturliga fibrer. Med vår erfarenhet av att producera av bäddar och matrasläser vi marknadssignaler och säljer dessa till nya och innovativa produkter av utmärkt kvalitet. Vi använder bara de allra bästa naturliga materialen för att göra våra bäddar. Naturen ständigt ständigt på grund av dessa grundämnen, de onovertroffen är i veerkraftig, hållbarhet och ventilation. Ecolife Beds levereras ett helt miljövänligt alternativ för syntetiska material.

Oeko-Tex® Standard 100

Oeko-Tex® Standard 100
Alla våra ämnen har ett kvalitetscertifikat och är godkänt av Oeko-Tex® Standard 100. Det är ett oberoende test- och certifieringssystem för ruwe textmaterial i alla produktionsstadier. Alla våra ämnen är getest op skadelijke stoffen, netto som våra tillbehör, såsom: etiketter, knappar, ritsen etc.

Global Organic Textile Standard (GOTS)

Al ons textiel uppfyller The Global Organic Textile Standard (GOTS). Detta är en världsomspännande tongivande textilverwerkingsstandard för organiska fibrer, ekologiska och sociala kriterier, stödd genom oberoende certifiering